Omamljen.si
Slovenski trg 1
Kranj
4000
Slovenija
info@omamljen.si
Facebook Instagram

Uspešno zaključen 4. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslarja

21. oktober, 2020

Za nami je 4. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslerja. Kljub temu, da je letos dogodek potekal v drugačni obliki, smo organizatorji z udeležbo zadovoljni. Na pohodu in teku je sodelovalo preko 100 udeležencev. Pohodniki so spoznali Pot Jeprškega učitelja, znani pa so tudi rezulati teka. 

 

Med 19. septembrom in 10. oktobrom so se tekači udeležili virtualne tekme na 3,3 ali 10 km, pohodniki pa v lastni izvedbi odkrivali lepote Poti Jeprškega učitelja. 

 

Med ženskami je v absolutni konkurenci na 10 km zmagala Jera Rakovec Nahtigal s časom 51:41, med moškimi pa večkratni zmagovalec našega teka Dino Grbić s časom 33:57. Na krajši razdalji na 3,3 km je s časom 11:34  ženski naslov ubranila Maruša Cijan Brkič, med moškimi pa je zmagal Sebastjan Gregorin s časom 11:22.

 

Rezultate teka si lahko ogledate tukaj:

 

 

Zmagovalca na 10 km bosta prejela prehodni pokal, vsi udeleženci pa prejmejo posebno virtualno priznanje.

 

Organizatorji: Atletski klub Triglav Kranj, Fundacija Vincenca Drakslerja, Mestna občina Kranj, Zavod za šport Kranj, Zavod za turizem in kulturo Kranj ter podjetje Dspot, se vsem udeležencem iskreno zahvaljujemo.  

 

Sponzor: Za praktične nagrade blagovnih znamk Erdinger, Erdinger Alkoholfrei in ActiveO2 so poskrbeli v podjetju Arc Kranj. 

Uspešno zaključen 4. Tek za Kranj - Memorial Vincenca Drakslarja
Vse novice

Fundacija Vincenca
Drakslerja SO.P.

Slovenski trg 1
4000 Kranj
Slovenija

 +386 (0)4 255 12 18
 info@omamljen.si

Za prikaz vseh podatkov kliknite tu.

Fundacijo Vincenca Drakslerja podpirajo: