Omamljen.si
Slovenski trg 1
Kranj
4000
Slovenija
info@omamljen.si
Facebook Instagram

RAZSTAVA "STOP ZASVOJENOSTI"

12. maj, 2022

V Galeriji na mestu pred Mestno knjižnico Kranj je podžupan Mestne občine Kranj Janez Černe 12. maja 2022 uradno odprl razstavo z naslovom Stop zasvojenosti, ki jo je v sklopu preventivne akcije pripravila Lokalna akcijska skupina za preprečevanje zlorabe drog (LAS) skupaj s kranjskimi šolami in javnimi zavodi. Popestrili so jo tudi z zbirko misli, ki jih je skupina tekačev zbrala pri različnih kranjskih inštitucijah, nekatere od njih so svoje aktivnosti predstavljale še na stojnicah na Slovenskem trgu.

 

Za razstavo Stop zasvojenosti so risbe prispevali učence in učence nekaterih kranjskih osnovnih šol, ki so ustvarjali na temo preventivnega delovanja na področju zasvojenosti. V Galeriji na mestu in notranjskih prostorih Mestne knjižnice Kranj bo na ogled še do 26. maja 2022.

 

Poleg razstave pa so se v sklopu preventivne akcije Stop zasvojenosti na Slovenskem trgu na stojnicah predstavili tudi Labirint in Katapult, NIJZ – Območna enota Kranj, Fundacija Vincenca Drakslerja z Reintegracijskim centrom, ZD Kranj – Center za krepitev zdravja, Klub zdravljenih alkoholikov Nova brazda Kranj in Društvo Stigma.  

RAZSTAVA
Vse novice

Fundacija Vincenca
Drakslerja SO.P.

Slovenski trg 1
4000 Kranj
Slovenija

 +386 (0)4 255 12 18
 info@omamljen.si

Za prikaz vseh podatkov kliknite tu.

Fundacijo Vincenca Drakslerja podpirajo: