Omamljen.si
Slovenski trg 1
Kranj
4000
Slovenija
info@omamljen.si
Facebook Instagram

5. TEK ZA KRANJ - MEMORIAL VINCENCA DRAKSLERJA

1. oktober, 2021

Korona virus je še vedno med nami, tako da so morali prireditelji Teka za Kranj – Memoriala Vincenca Drakslerja, to so Mestna občina Kranj, Zavod za šport Kranj, Zavod za turizem in kulturo Kranj, Atletski klub Triglav Kranj, Fundacija Vincenca Drakslerja in podjetje Dspot tudi v letošnjem let tek in pohod v spomin na Vincenca Drakslerja organizirati samo v virtualni obliki.

Prireditev v virtualni preobleki daje tekačem in pohodnikom proste roke. Traso teka si izberejo sami, dolžina pa ostaja enaka kot v prejšnjih letih, izbirajo lahko med 3,3 km in 10 km. Prireditelji predlagajo, da si izberejo klasično progo Teka za Kranj po starem mestnem jedru ali traso nekdanjega Županovega teka okoli Brda. 

Tudi pohodniki imajo na voljo mesec dni, da si izberejo termin in pot, ki jim najbolj ustreza za opravljanje naloge. Tras spominskega pohoda Vincenca Drakslerja je več različnih, najdete jih na spletni strani https://www.kroddoma.si/poti .  

 

Udeleženci Teka za Kranj in Pohoda Vincenca Drakslerja bodo po opravljenem preizkusu izpolnili poseben spletni obrazec, vanj vpisali rezultat in ga podkrepili z dokazom, in sicer s sliko zaslona aplikacije, ki so jo uporabili za merjenje časa. Rok oddaje rezultatov je 30. oktober 2021.

Sodelovanje na virtualnem teku in pohodu Vincenca Drakslerja je brezplačno. Simbolična startnina je le za tekmovalce, ki si želijo spominsko tekaško majico. 

 

Vse informacije o Teku za Kranj in Pohodu Vincenca Drakslerja je dostopnih na www.tekzakranj.si . Prijavite se lahko preko spleta na https://www.tekzakranj.si/prijava ali osebno v Kr'Štacuni, Maistrov trg 12, Kranj. Vabljeni!

 

5. TEK ZA KRANJ - MEMORIAL VINCENCA DRAKSLERJA
Vse novice

Fundacija Vincenca
Drakslerja SO.P.

Slovenski trg 1
4000 Kranj
Slovenija

 +386 (0)4 255 12 18
 info@omamljen.si

Za prikaz vseh podatkov kliknite tu.

Fundacijo Vincenca Drakslerja podpirajo: