11. Županov tek Kranj 2011

Ker nam jo je zadnjo soboto v maju grdo zagodlo vreme in se je na progo Županovega teka zlilo preveč dežja, smo izvedbo dobrodelne športno-rekreativne prireditve prestavili na nov datum. Na županov tek vabimo v nedeljo, 5. junija 2011. Start bo ob 10. uri na hipodromu na Brdu pri Kranju. Vsa pravila ostajajo nespremenjena in tudi bogat spremljajoči program, vključno z varstvom otrok in srečelovom, sejmom nevladnih organizacij in živo glasbo.

Predprijave bomo sprejemali še ves teden do vključno petka, 3. junija 2011, do 13. ure. Prijavite se lahko prek spleta in na tej strani kliknete prijave, lahko pa zavrtite telefonsko številko 04/23 73 587 ali se osebno oglasite v sprejemni pisarni Mestne občine Kranj in ob prijavi prevzamete tudi prijavni paket s startno številko in darili sponzorjev.

 

Štartnina:

  • tekači: 15 EUR,
  • družine: 20 EUR,
  • skupine, otroci, študenti, upokojenci: 8 EUR.

 

*opomba: med družinske člane štejemo oče, mati, sin, hči. Med skupine štejemo organizirane skupine posameznih institucij kot so društva, zavodi, javne institucije. Skupina šteje najmanj 5 ljudi.

 

Spletne prijave so zaključene.

 

Obveščamo vse, ki bi se želeli prijaviti, da to lahko storijo na dogodku samem, 5.6.2011 na Brdu pri Kranju.

 

Prav tako pozivamo vse, ki še niste uspeli prevzeti športnih rekvizitiov, da bo prevzem organiziran na dogodku, 5.6.2011 na Brdu pri Kranju.

 

Ekipa Županovega teka