11. september, 2017
TOMBOLA NA PLAC

V Kranj, mesto na skali, se vrača priljubljena igra z bogatimi dobitki. Tombola na Gl.trgu bo skorajda takšna, kot se je bila vršila v 20. stoletju. Pobudnik organizacije tombole in njen glavni pokrovitelj je gospod Vincenc Draksler.

Vedno z vzvišenimi smotri, tudi leta 2017 sledi plemenitim namenom in dobrodelnosti. Tokrat bomo skupaj poskrbeli za zagonska sredstva nove šiviljske popravljalnice Kr’Zašij na Maistrovem trgu. Tablice v roke! Tombola nagrajuje z enim športnim in dvema Pony kolesoma, šivalnim strojem, Gorenje gospodinjskimi aparati, obnovljenim in unikatnim pohištvom ter dobitki, ki vas bodo navdušili nad trajnostno potrošnjo.

 

Na prireditvi ne bosta manjkali animacija in dobra hrana. V začasni mestni jedilnici in gostilni Na plac’ ste vabljeni na večerjo kuhinj s socialno noto, ki si prizadevajo za organsko predelavo in nezavrženo hrano.

 

Dogodek bo povezoval Toni Cahunek.

 

Prodaja tombolskih kartic bo organizirana na dan tombole, 22.9.2017, na prireditvenem prostoru, Glavni trg, Kranj, od 12. ure dalje na dveh stojnicah do 18.00 ure.

 

Organizator izžreba številko in jo javno objavi. Udeleženci igre na svojih tombolskih karticah označijo izžrebane številke. Ko udeleženec označi vseh 15 številk na svoji tombola kartici, se oglasi z vzklikom TOMBOLA, tombolsko kartico prinese komisiji, ki preveri pravilnost izpolnitve in podeli dobitek po vrstnem redu. Če imata dobitek TOMBOLA naenkrat dva ali več udeležencev, se dobitek po vrstnem redu podeli z žrebom in sicer višji dobitek po vrstnem redu dobi tisti, ki potegne kroglico z najvišjo številko iz vreče, kamor se odlagajo izžrebane številke. Prav tako se izvede žreb za podelitev zadnjega dobitka, če je udeležencev s TOMBOLO več in sicer zadnji dobitek prejme tisti udeleženec ki potegne kroglico z najvišjo številko iz vreče, kamor se odlagajo izžrebane številke, preostali dobitniki TOMBOLE pa prejmejo tolažilno nagrado – igro Tri v vrsto.

Dobitke za tombolo so prispevali:

- gospod Vincenc Draksler: šivalni stroj, kolo, smuči Elan, lesene izdelke iz delavnice socialnega podjetja Fundacije Vincenca Drakslerja;

- Toyota Slovenija: najem vozila;

- Mercator d.d.: dve Pony kolesi;

- A2U d.o.o.: gorsko kolo;

- Gorenje d.d.: pet malih gospodinjskih aparatov;

- Petrol d.d.: vrednostno kartico, majice, kavo za na pot;

- Zavod za šport Kranj: karte za bazen;

- Zavod za turizem in kulturo Kranj: karte za voden ogled kranjskih rovov).

 

PRAVILA KLASIČNE IGRE NA SREČO - TOMBOLA NA PLAC

 

DOBITKI ZA TOMBOLO NA PLAC