28.5.2014
PROGRAM ZA APRIL 2015 Kooperativa Miks generacij je za april 2015 v Medgeneracijskem centru v Kranju pripravila več dogodkov, ki bodo povezovali generacije ter krepile prostovoljstvo ter medsebojno pomoč.
28.5.2014
Socialno podjetje Fundacije Vincenca Drakslerja je odprlo novo, že tretjo trgovino z rabljenimi in obnovljenimi predmeti ter novimi izdelki v Starem Kranju, na Glavnem trgu 17. Z nakupom v Kr´Štacuni boste pripomogli k razvoju socialnega podjetništva v Sloveniji, zmanjševanju količine odloženih odpadkov in ustvarjanju novih, zelenih delovnih mest za ranljive ciljne skupine prebivalcev.
28.5.2014
V socialnem podjetju Fundacije Vincenca Drakslerja smo izdelali celotno notranjo opremo za Medgeneracijski center v Kranju. Pri idejni zasnovi notranje opremo smo sledili ideji medgeneracijskega sodelovanja, pri čemer smo rabljene dele opreme kombinirali z novo izdelanimi. Tako ima oprema vsakega prostora v Medgeneracijskem centru svojo medgeneracijsko zgodbo. Idejno zasnovo za opremo Medgeneracijskega ...
28.5.2014
V soboto 20. septembra 2014 smo sodelovali na modni reviji v Kranju. Predstavili smo se z ročno tkanimi torbami in šali ter redesigniranimi oblačili.