Novice

14. december, 2016
V soboto 3. decembra smo se s prodajo izdelkov Fundacije Vincenca Drakslerja pridružili Waldorfskemu božičnemu semnju v Radovljici s ponudbo tekstilnih in lesenih izdelkov prazničnih daril.
1. december, 2016
Hiške izdelane v Fundaciji Vincenca Drakslerja za Praznično vas na trgu pred Prešernovim gledališčem in Štacuno Rokodelc v Kranju so že postavljene. Pod Novoletno jelko vas že pričakuje pestra izbira prazničnih daril v Štacuni Rokodelc.
8. november, 2016
Vašim rabljenim predmetom vdihnemo novo življenje. Vse predmete, ki jih ne potrebujete več, so uporabni in delujoči, lahko oddate pri nas. Obnovili jih bomo in ponudili v naših Štacunah po ugodni ceni. ZBIRNI CENTRI PREDMETOV PONOVNE RABE: Kranj na ZC Komunale Kranj Zarica, Savska loka 32; Šenčur na ZC Komunale Kranj Šenčur, Sajovčevo naselje; Radovljica na ZC Komunale Radovljica, Savska cesta 28; ...
2. november, 2016
Popoldansko dogajanje v petek 28.10.2016 na otvoritvenem dogodku Okusi Radol'ce je bilo veselo in živahno. Zahvala vsem, ki ste omogočili in sodelovali na dobrodelni dražbi stola Inje Zalta Umetniške razstave stolov ob Poti Duš in prijateljstva v korist Fundacije Vincenca Drakslerja, ki že krasi rastavracijo Vila Podvin .
24. oktober, 2016
V okviru otvoritvenega dogodka Okusi Radol'ce 2016 , 28. oktober 2016, Vila Podvin, Mošnje, z Umetniško razstavo stolov ob poti Duš in prijateljstva, VABLJENI na dobrodelno dražbo umetniškega stola avtorice Inje Zalta v korist Fundacije Vincenca Drakslerja. · 17.00-19.00 Tržnica domačih dobrot z degustacijami · 18.00 dobrodelna dražba umetniškega stola Inje Zalta (informacije: ...