Novice

11. september, 2017
V Kranj, mesto na skali, se vrača priljubljena igra z bogatimi dobitki. Tombola na Gl.trgu bo skorajda takšna, kot se je bila vršila v 20. stoletju. Pobudnik organizacije tombole in njen glavni pokrovitelj je gospod Vincenc Draksler. Vedno z vzvišenimi smotri, tudi leta 2017 sledi plemenitim namenom in dobrodelnosti. Tokrat bomo skupaj poskrbeli za zagonska sredstva nove šiviljske popravljalnice Kr’Zašij ...
6. september, 2017
V Fundaciji Vincenca Drakslerja za odvisnik so.p. smo v starem Kranju, Maistrov trg 12 odprli popravljalnico oblačil Kr’Zašij. Popravljalnica se nahaja za Kr’Štacuno. Vabljeni!
2. september, 2017
Fundacijo Vincenca Drakslerja za odvisnike so.p. je obiskala gospa Patricija Šulin, poslanka evropskega parlamenta. Predstavili smo ji naše delovanje, ogledala pa si je tudi naši trgovini v starem Kranju.
31. julij, 2017
Ob prazniku občine Radovljica smo se v nedeljo, 30.7.2017 priključili prireditvi v mestnem jedru Radovljice, kjer smo v družbi mojstrov domače in umetnostne obrti predstavljali svoje izdelke iz lesa in tekstila.
22. junij, 2017
Preselili smo Kr'Štacuno v Kranju iz Glavnega trga na Maistrov trg 12 (bivši modni salon Špica). Prenovljena Kr'Štacuna se na novi lokaciji že veseli vašega obiska.